Urmatoarea informare este conceputa pentru a va aduce la cunostinta aspectele cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale si la drepturile dvs. privind aceasta prelucrare în conformitate cu Regulamentul general 2016/679 privind protectia datelor (“GDPR”) si legislatia nationala în vigoare.

Informatii generale

Noi, REBEL WINES, cu sediul social în str. Calea Dobrogei nr. 198, Valu lui Traian, jud. Constanta, reprezentam operatorul în conformitate cu GDPR si suntem responsabili pentru prelucrarea datelor personale colectate de la dumneavoastra. Pentru intrebari sau solicitari privind prelucrarea datelor, va rugam sa ne contactati la adresa sediului social sau pe email la adresa [email protected]

Scopul prelucrarii si categoriile de date prelucrate

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal in urmatoarele scopuri:

  • Pentru prelucrarea comenzii si furnizarea produselor si serviciilor dorite
  • Pentru a va oferi acces la functionalitatile site-ului in calitate de utilizator inregistrat
  • Pentru a va oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promotii
  • Pentru a va transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc)

Ce date cu caracter personal prelucram

Pentru a ne putea desfasura activitatea si pentru a va putea oferi cele mai bune servicii, prelucram o serie de date cu caracter personal cum ar fi numele, adresa, adresa de email, numerele de telefon, datele legate pentru accesarea contului si preferintele dvs. in materie de marketing.

Durata pastrarii datelor

Datele dumneavoastra personale vor fi pastrate de REBEL WINES pentru o perioada care nu depaseste perioada necesara pentru a atinge scopurile descrise mai sus si/sau pentru orice alta durata necesara in virtutea obligatiilor legale aplicabile societatii. De regula datele dumneavoastră se pastreaza cat timp aveti un cont pe platforma noastra insa unele din ele pot fi pastrate ulterior inchiderii contului pe un termen de 10 ani conform legislatiei fiscale aplicabile sau cand interesele noastre legitime o impun.

Drepturile dumneavoastra

In cazul in care considerati ca orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le detinem sunt incorecte sau incomplete, aveti posibilitatea sa solicitati consultarea, rectificarea sau stergerea acestor informatii. Ne puteti contacta in acest sens prin email la adresa [email protected]

In cazul in care doriti sa reclamati modul in care am gestionat datele dvs., va rugam sa ne contactati pe email la adresa [email protected]. Vom analiza reclamatia dvs. si vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.