Folosind site-ul www.rebelwines.ro sunteti implicit de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare de mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor de Utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de Utilizare, nu folositi site-ul www.rebelwines.ro. REBEL WINES isi rezerva dreptul de a modifica Termenii si Conditiile de Utilizare oricand considera ca este necesar, fara o notificare prealabila. Versiunea in vigoare a Termenilor si Conditiilor de Utilizare este in permanenta disponibila pe site. Verficati aceasta pagina periodic, pentru a lua cunostinta de eventualele schimbari. Continuarea folosirii site-ului dupa schimbarea Termenilor si Conditiilor de Utilizare implica acceptarea modificarilor efectuate si a noilor Termeni si Conditii de Utilizare.

Informatii generale

Prin site intelegem colectia de informatii obtinuta prin accesarea adresei de web www.rebelwines.ro

Acest site este proprietatea S.C. REBEL WINES, care il intretine si il administreaza.

Datorita volumului mare de informatii si a conditiilor impuse de catre producator, caracteristicile si disponibilitatea produselor prezentate pe acest site se pot schimba fara o notificare prealabila.

Greseli de tiparire

REBEL WINES nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturile, caracteristicile sau imaginile produselor. In cazul in care o comanda nu poate fi onorata din cauza unor astfel de erori, rebelwines.ro isi rezerva dreptul de a anula comanda respectiva si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta.

Utilizarea site-ului de catre persoane sub 18 ani

Potrivit legislatiei romanesti, bauturile alcoolice pot fi cumparate doar de persoanele care au împlinit 18 ani. Livrarea unei comenzi care contine bauturi alcoolice poate fi anulata in orice moment daca se constata, prin orice mijloace, in orice moment, ca in intervalul comenzii si cel al livrarii sale efective, ca cel care a plasat comanda este minor.

Frauda

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa furnizati numele dvs., adresa de email si o parola. Sunteti responsabil(a) de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al site-ului www.rebelwines.ro, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra. Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator. rebelwines.ro nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului www.rebelwines.ro, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii rebelwines.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul site-ului www.rebelwines.ro isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati la adresa de email [email protected]